Gå til innhold
keyboard_backspace Vores ydelser keyboard_backspace Sourcing

Sourcing

Sourcing handler om hvordan virksomheden organiserer og drifter sine IT-ydelser.

Den digitale revolution stiller stadig større krav til virksomhedernes it-tjenester. Behovet for at udnytte teknologiske muligheder fører til krav om teknologi og organisation, som baner vejen for innovation og digitalisering. Samtidig forventes det, at eksisterende tjenester bliver leveret med bedre tilgængelighed og sikkerhed.

Sourcing handler om, hvordan virksomheden organiserer og driver sine it-ydelser. Vi hjælper virksomheden med at træffe de rigtige strategiske valg og med at følge op på implementeringen af strategien.

Vores ydelser

Udarbejdelse af sourcingstrategi

Sourcing handler om at definere, hvilken slags it-tjenester, det er klogest at håndtere internt, og hvilke tjenester der trygt kan overlades til leverandører.


Vi hjælper med at træffe dette valg baseret på cost-benefit-analyser, interne kompetencer og analyser af, hvilke funktioner der er virksomhedskritiske.

Gennemførelse af sourcingstrategi

Efter at en god strategi er lagt, kan vi bistå virksomheden i processen med gennemførelsen. Dette drejer sig ofte om at kortlægge, hvilke muligheder der findes, hvilke leverandører der passer ind, samt at hjælpe med processen vedrørende anskaffelse og tegning af gode kontrakter.


Vi hjælper også med at finde frem til, hvilke interne ændringer organisationen skal igennem.

Opfølgning og forbedringer

Alle teknologiske processer medfører løbende ændringer. Måske skal en leverandør udskiftes, porteføljen ændres, eller man skal begynde at håndtere ydelser internt, der tidligere har været håndteret af leverandører.


Vi kan hjælpe med aftaleopfølgning, evalueringer af roller i egen organisation og opfølgning af betalings- og finansieringsmetoder.

Vi hjælper virksomheder med at organisere og drive deres IT-ydelser

format_quote
Trifid har hjulpet Anticimex med at købe en ny IT-driftsudbyder. Trifid fulgte hele processen fra at definere behov, indtil løsningen med en ny leverandør blev implementeret. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og vil gerne anbefale Trifid som partner for andre virksomheder med lignende udfordringer.
Anticimex
format_quote
Trifid har hjulpet os i arbejdet med kontraktopfølgning på flere af vores vigtigste IKT-leverandører og har samtidig bidraget som generel rådgiver på sourcing-området. Vi oplever, at de sætter sig effektivt ind i varierede problemstillinger både af teknisk og forretningsmæssig art og udviser integritet og professionalisme i gennemførelsen. Vi er meget tilfredse med det samarbejde, vi har haft med Trifid.
Oslo kommune, Utviklings- og kompetanseetaten

Kontakt os for en samtale