Gå til innhold
keyboard_backspace Vores ydelser keyboard_backspace Projektledelse

Projektledelse

Eksekvering af digitaliseringsprojekter i grænsefladen mellem teknologi, organisation og forretning.

Vi er eksperter i gennemførelse af digitaliseringsprojekter i grænselandet imellem teknologi, organisation og forretning.

Vores konsulenter har stor erfaring inden for ledelse af store programmer og projekter i både den private og den offentlige sektor. Vi hjælper virksomheder med alle faser af et forandringsprojekt – fra kortlægnings- og idéfasen til projektgennemførelse og overdragelse til drift.

Trifids rådgivere har en bred viden om grundlæggende projektplanlægning af forskellige projekttyper. Derudover kan vi tilbyde vigtige fagkundskaber inden for projekttilpasning og -gennemførelse inden for forskellige sektorer og fagområder.

Vores lange erfaring inden for projektledelse giver kunderne tryghed i, at vigtige projekter bliver gennemført til tiden og inden for det aftalte budget.

Program- og projektledelse

Vores program- og projektledere kommer ind, når virksomheder har vedtaget en strategi og ønsker at komme i mål inden for definerede rammer.

Vores rådgivere har lang erfaring i at levere til aftalt tid, inden for budgettet og i den aftalte kvalitet. Vi behersker de centrale rammer for projektstyring og har de metode- og proceskundskaber, der skal til for, at vi kan styre projekterne trygt i havn. Vi leverer altid.

Forandrings-ledelse

Teknologiændringer medfører ofte også store ændringer i organisationen. De ansatte skal forstå nye roller, nye ansvarsområder og nye arbejdsopgaver.

Vores erfaring er, at det handler om at finde de bedste metoder til at få folk med, og her er forventningsstyring og god kommunikation nøgleordene. Med vores lange erfaring ved vi, hvad der skal til for at skabe varige ændringer i organisationen.

Kvalitetssikring af projekter

Som leder vil man gerne være tryg ved, at store, forretningskritiske projekter går i den rigtige retning. Vi kan træde ind som en uafhængig ekstern partner, der foretager en vurdering af, om igangværende projekter er på rette spor.

Ved hjælp af anerkendte metoder evaluerer vi projektets gennemførelse, og hvordan det ligger i forhold til planen for tidsforbrug, omkostninger og kvalitet.