Gå til innhold
keyboard_backspace Om Trifid keyboard_backspace Om os

Om os

Trifid er en lille konsulentvirksomhed med store ambitioner – både på egne og vores kunders vegne.

Trifid blev etableret i 2016 og startede i 2017. Vi har omkring 50 medarbejdere.

Vores egen ambition er 300 ansatte i 5 lande med tilfredse kunder, der fortsat efterspørger vores ydelser, der gør dem bedre.

Hvem er vi, og hvilke ydelser leverer vi?

Vores kunder bruger os, når de har behov for rådgivere, der kan fremvise dokumenterede resultater fra arbejde med modernisering, digitalisering og transformation. Vi er opdaterede på bedste praksis og ny metodik, samtidig med at vi er pragmatiske og kan tilpasse os tingenes tilstand.

DELTE VÆRDIER

I Trifid mener vi, at tillid mellem mennesker er den vigtigste katalysator for sund forretningsdrift, både mellem kollegaer, kunder og samarbejdspartnere. Trifid er en værdidrevet og åben virksomhed med en stor grad af transparens. Vi anvender ærlighed, mod og helstøbt opførsel som en kompasnål for den adfærd, vi forventer af hinanden og den kultur, vi alle bidrager til at opbygge.

ÆRLIGHED


Vi er til at stole på. I Trifid er vi stolte af at være åbne, forudsigelige og tydelige. Vi siger det, vi mener, og gør det, vi siger, til kundens bedste.

MOD

I Trifid tør vi udfordre etablerede sandheder. Vi tør være synlige og tydelige. I krævende situationer udviser vi handlekraft, mod og oprigtighed.

TROVÆRDIGHED

I Trifid er vi der for hinanden, både kunder og kolleger. Vi samarbejder, udfordrer og hjælper hinanden for at få det bedste frem i alt, hvad vi gør. Vi behandler alle med respekt og sætter pris på andres meninger.