Gå til innhold
keyboard_backspace Job i Trifid

Job i Trifid

Løs Danmarks mest komplekse udfordringer

Leder du efter nye udfordringer? Trifid har ambitioner om at vokse både nationalt og internationalt. Den typiske Trifid-konsulent er mellem 25 og 70 år, anerkender vores værdier ærligt, modigt og helhjertet og er dygtig i sit job.

Vi modtager også gerne uopfordrede ansøgninger fra andre typer af profiler, der ønsker at arbejde hos os, så længe du har erfaring fra grænselandet imellem teknologi, organisation og forretning.

Her er lidt om, hvem vi er – måske er vi et match?

EN VIRKSOMHED I VÆKST

Trifid er et relativt nystartet selskab uden fastlåste systemer og processer. Det giver mange muligheder for ambitiøse og dygtige folk. Med de vækstplaner, vi har for fremtiden, åbner der sig mange spændende nye roller.

Hos os behøver du ikke være i veteranklassen for at komme til at arbejde hos de mest spændende kunder eller for at få ledelsesopgaver med ansvar. Du skal bare være dygtig.

SOLIDE VÆRDIER

Når vi spøger Trifid-folk om, hvorfor de endte lige præcis her, er der mange, der peger på, at de har sans for selskabets værdier: Ærlighed, mod, troværdighed.

Hos os er der plads til at have forskellige meninger og synspunkter, og vi har et godt miks af forskellige personlighedstyper blandt vores konsulenter. Fælles for dem alle er, at de er til at stole på, og at de har lyst til at levere værdi til vores kunder.

FLAD STRUKTUR

Mange af vores konsulenter har tidligere arbejdet i store konsulenthuse. Så har de måske ønsket sig lidt mere indflydelse på egen hverdag, et lidt fladere hierarki på arbejdspladsen og lidt færre spidse albuer kollegaer imellem.

Hos os slipper du for at bruge tid på politiske spil og positionering. Vi trækker i samme retning! Det synes vi er sjovt, samtidig med at det også er krævende.

format_quote
Jeg arbejder i Trifid, fordi det er en nyetableret virksomhed, som dermed ikke har rigide systemer og processer. Her er der ansatte med meget varieret erfaring og mange forskellige kompetencer, hvilket sikrer mangfoldighed i organisationen fremover.
Jan-Erik Kulsvehagen

Derfor jobber jeg i Trifid

JAN-ERIK KULSVEHAGEN

Seniorprojektleder og tidligere selvstændig konsulent.

Jeg arbejder i Trifid, fordi det er en nyetableret virksomhed, som dermed ikke har rigide systemer og processer. Her er der ansatte med meget varieret erfaring og mange forskellige kompetencer, hvilket sikrer mangfoldighed i organisationen fremover.

UNNI TRAN

Projektleder med erfaring fra en større konsulentvirksomhed

Jeg valgte at begynde hos Trifid, fordi det er en ny virksomhed med en flad organisationsstruktur og en god blanding af mange forskellige personligheder. Kundeporteføljen giver mig også muligheden for at arbejde på samfundskritiske projekter, hvor jeg kan gøre en forskel.

Her er hvad du kan arbejde på:

Skal vi tage en kop kaffe?

Hvis du synes, at vores profil ser spændende ud, vil vi gerne invitere aktuelle kandidater til en kaffedato, hvor vi kan fortælle lidt mere om, hvem vi er, og hvad vi kan tilbyde dem, der arbejder for os.

Send en e-mail til post@trifid.dk

Husk at inkludere linket til din LinkedIn-profil, og vi kan lære lidt mere om, hvem du er, og hvilken slags person du er.